Nieuwe website live header 2

Nieuwe website live

De nieuwe website van Wetterwille Allround Marine Service is live! Nadat Rob Hittinger zijn bedrijf heeft samengevoegd met jachtwerf Spaerne Crafts, was er al sprake van de wens om met deze verandering een frisse nieuwe website te creëren. In de moderne stijl van de jachtwerf, maar wel met behoud van de gewaardeerde Wetterwille identiteit. En dat is gelukt!

Tijd voor een upgrade

Het was duidelijk, er moest een nieuwe website komen. Niet specifiek vanwege de samenwerking met Spaerne Crafts, maar vooral omdat de oude website gedateerd was en toe aan vervanging. Het team van Rob Hittinger werd uitgebreid en zo ook de werkzaamheden. Dit moest duidelijk naar voren komen op de website.

We hadden het al even over het behoud van de Wetterwille identiteit, maar wat is dat dan? Iedereen die al eerder zijn boot heeft toevertrouwd aan Wetterwille Allround Marine Service weet dat dit vooral persoonlijk, klantgericht en vakkundig is. Uw boot is met de jarenlange ervaring binnen het team in goede handen. Wetterwille levert kwaliteit. Met als basis ‘liefde voor boten en motoren’, zorgt dit gevoel ervoor dat het geleverde werk gewoon goed moet gebeuren. Dat zie je terug in het eindresultaat.

Tijd voor actie!

Het logo van Wetterwille is onomstotelijk verbonden met het bedrijf, dus daar is weinig mee gebeurd. Hoogstens een beetje opgepoetst, zoals dat hoort bij een nieuwe start. Daarna moest er zo snel mogelijk een nieuwe website komen. Het vaarseizoen was al ruimschoots gestart, en bij varend Haarlem en omstreken mag nu wel duidelijk worden wat Wetterwille nu te bieden heeft. Binnen een kleine maand, was de nieuwe website dan ook een feit.

De komende tijd zal u meer van ons gaan horen, over onze diensten, maar ook door het team aan u voor te stellen.

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Vergeet ons dan niet te volgen via LinkedIn & Facebook of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.