Binnen- en buitenboordmotor
onderhoud

Onderhoud aan uw binnen- of buitenboordmotor is zeer belangrijk. Met het juiste onderhoud voorkomt u problemen en gaat uw motor langer mee. 

Wetterwille biedt Mercury Service op maat!
Wetterwille Allround Marine Service heeft als expertise de service aan binnen- en buitenboordmotoren. Wij bieden al ruim 25 jaar service aan Mercury en diverse andere merken.

Als Mercury dealer is het uitlezen van de Mercury motoren voor ons geen probleem,
het daarvoor benodigde speciale gereedschap is aanwezig, met de door de fabriek aangeleverde software en updates.

Ook voor de kleinere motoren is Wetterwille Allround Marine Service een prima service adres. Service aan binnen- en buitenboordmotoren van merken als Honda, Yamaha, Suzuki, en Tohatsu zijn ook voor ons geen probleem. Hiervoor worden ook uitsluitend de originele merk onderdelen gebruikt.

Planning
Het najaar en de winter is de beste tijd voor regulier onderhoud van uw binnen- en buitenboordmotor. Wees hiervoor op tijd met het maken van een afspraak. Wilt u toch regulier onderhoud aanvragen in het voorjaar of de zomer, dan kunnen er wachttijden zijn. In het voorjaar en de zomer geven wij voorrang aan reparaties en storingen.

Mail ons voor het maken van een afspraak en we kunnen u meestal binnen 2 á 3 werkdagen helpen!
U kunt op het water bij ons aankomen varen, eigen transport regelen, maar wij kunnen ook het transport voor u realiseren tot een gewicht van 2700 kilo. 

Voor al uw vragen over binnen en buitenboordmotor onderhoud neem contact met ons op via het formulier of stuur een email naar info@wetterwilleallroundservice.com.

Tarieven voor motor onderhoud zijn op offertebasis.

Gespecialiseerd in

Mercury
Mercury Verado
Mercury Optimax
Mercury EFI
Mercury Fourstroke
Honda
Yamaha
Suzuki
Tohatsu

Botenkraan2

Onze botenkraan

De jachthaven beschikt over een vaste kraan waarmee wij boten tot circa 10 meter en 10 ton kunnen hijsen. U kunt ons bellen voor het maken van een afspraak.

BOTEN
KRAAN