Diensten

Bij Wetterwille bieden wij verschillende diensten aan. Naast het gebruik van onze botenkraan, hebben wij voornamelijk diensten met betrekking tot onderhoud en reparaties. Bekijk hieronder wat Wetterwille Allround Marine Service voor u kan doen. Voor speciale aanvragen buiten ons pakket vragen wij u contact met ons op te nemen.

botenkraan spaernecrafts

Onze botenkraan

Onze botenkraan is de enige commerciële botenkraan in Haarlem. Van onze botenkraan kun je gebruik maken als jouw boot uit het water gehaald moet worden. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor onderhoud, als je een boot komt ophalen om te stallen, of te water laten.

Tarieven

€95,- voor het eerste uur gebruik
€80,- voor opeenvolgende uren

Voorwaarden

Een boot mag niet zwaarder zijn dan 10.000kg
Als een boot voor onderhoud op een bok gezet moet worden, mag de boot niet breder zijn dan 2,70m
Als je de boot zelf komt ophalen op eigen trailer, dan mag de boot maximaal 3,50m breed zijn.

Onderhoud

Is uw boot toe aan een (jaarlijkse) onderhoudsbeurt? Dan zorgen wij bij Wetterwille dat de boot grondig nagelopen wordt. Bij het standaard onderhoud worden het brandstoffilter, oliefilter en de impeller/propeller gecontroleerd en zo nodig vervangen.

Op aanvraag kan met een uitgebreid onderhoud ook gekeken worden naar het brandstof-voorfilter en de V-snaar. Ook deze worden zo nodig vervangen.

Tarieven

€85,- per uur
Als er onderdelen vervangen moeten worden, wordt dit berekend, met u gecommuniceerd en bij akkoord op nacalculatie in rekening gebracht.

Kras onderhoud
358453685_735378835260184_8461821682418963388_n

Antifouling behandeling

Een antifouling behandeling is het aanbrengen speciale soort verf waar biociden, koper, chloorrubber en aangroeiwerende middelen aan zijn toegevoegd. Deze middelen voorkomen dat er aangroei ontstaat aan de romp van een boot.

Bij Wetterwille voeren wij deze behandelingen ook uit, om uw boot te beschermen tegen aangroei beschadigingen

Tarieven €85,- per uur
€100,- voor de antifouling lak

Boten poetsen

Tijd voor een goede schoonmaakbeurt van boot? Bij het poetsen van de boot wordt deze grondig gepoetst en gereinigd. Hierdoor kan de boot in de lente schoon en fris te water gaan, en is de boot helemaal klaar voor het verdere vaarseizoen.

Naast het schoonmaken van de boot, wordt deze ook nagelopen. Hierbij wordt gekeken naar kleine reparaties, die indien nodig, en na overleg, ook worden uitgevoerd.

Tarieven

€85,- per uur

20230504_133142
Winterstalling

Boten winterklaar maken

In het najaar kunnen wij uw boot ook winterklaar maken. Bij het winterklaar maken wordt er grondig gekeken naar de integriteit van uw boot. De boot wordt grondig nagelopen en eventuele kleine reparaties worden na overleg uitgevoerd. Ook wordt altijd de koelvloeistof bijgevuld om de boten winter-bestendig te maken.

Tarieven

€85,- per uur

*De tarieven zijn voor zowel benzine als dieselmotoren hetzelfde

Osmose behandeling

Osmose is een reactie die ontstaat wanneer water, een in wateroplosbare stof en de gel coat of het verfsysteem van je boot in aanraking met elkaar komen.

Het water zal langzaam door de gel coat en de lagen daarachter binnendringen. Bij een osmose behandeling wordt de romp compleet kaal gehaald, alle reacties worden uitgeboord en opgevuld.

De gehele romp wordt hierna opnieuw in de primer en antifouling gezet.

Tarieven €85,- per uur
€100,- voor de antifouling lak
osmose behandeling
Kleine reparaties

Kleine reparaties

Het kan natuurlijk voorkomen dat tijdens het gebruik van uw boot, er dingen kapot gaan. Deze kunnen wij voor u repareren. Op afspraak en in overleg doen wij een schatting van het voorgenomen werk en rekenen wij hier ook met een standaard uurtarief.

Tarieven

€85,- per uur
Indien er onderdelen vervangen worden, wordt dit berekend, met u overlegd en na akkoord op nacalculatie in rekening gebracht.

Grote reparaties & ander onderhoud

Ook kunnen wij bij Wetterwille grote reparaties en alternatief onderhoud verrichten. Dit gaat op aanvraag, en is volledig afhankelijk van de grootte van de klus. Daarbij moet u rekening houden met de bezetting en drukte in de werkplaats. Benieuwd of jouw klus onder onze voorwaarden valt? Neem dan contact met ons op.

Tarieven

Afhankelijk van de werkzaamheden. Neem contact met ons op voor onze tarieven.

20230504_132801
Motor ontmanteld

Service binnen- & buitenboord motoren

Wij helpen u graag met al het onderhoud aan uw motoren. Als specialist in het onderhoud van Mercury motoren zijn alle middelen aanwezig om uw motor van de juiste onderhoud te voorzien.

Ook bent u bij ons aan het goede adres voor Honda, Yamaha, Suzuki, en Tohatsu buitenboordmotoren. Voor de grote motoren is service of reparatie op locatie mogelijk. Voor service van deze merken worden ook uitsluitend de originele merk onderdelen gebruikt.

Tarieven

Op offertebasis. Stuur ons een email voor meer informatie.